Adam, 7år

image33

Lilla Anna och Långa farbrorn

Vad är de för titel?, Vilka låter sina barn gå och se den filmen? Pedofilleri och snaskigheter,

Ett litet stycke ur Lilla Anna och Långa Farbrorn
"När Långa Farbrorn skulle vara barnvakt var han så lång att han inte gick in i Lilla Annas rum. Men det blev ändå en rolig kväll, för Långa Farbrorn kunde trolla fram saker ur sin hatt."

Detta är inte okey. Man kan ju bara misstänka vad nästkommande filmer kommer heter ex:
Lilla Anna lär sig spela flöjt , eller Långa farbror får möss i köket eller varför inte Långa farbrorn skjuter råtter med lilla Anna.

image32Trött på att vika kläder?

Tvättade igår och, hade ca 139 t-shirtar att vika ihop. Dett skulle ha tagit ca 2h,45 min att göra om inte jag luskat fram nya tekniker. nu tog de bara 7-9 min.
Kolla å se hur ja gjorde :D

VIK 1
VIK2
image31

Figursydd kostym

Nu när man varit på intervju och kankse får ett  gedigert arbete vill man ju faktistk se lite anständig ut. Därför gick jag till närmaste skrädderi och beställde än figurssydd kostym.  Idag när jag skulle hämta ut den blev jag smärre  förbryllad.  Skräddaren hade dock vart ganska hygglig, när han inte riktigt förstod mitt önskemål hade han garderat sig med två figurssydda kostymer.  Va ska man säga Värmlänningar ska hålla sig till kaffe å hockey.  Fan 3500 spänn rakt ner i sjön känns de som, vilken skulle du ha valt?

image27image29

Skönaste Match

Varför , varför var inte jag på denna match. Kan de bli mer glädje?  En oehörd energi och glädje kan man se på denna match från Poppelstaden. blir helt knäsvag.
Min favorit är målvakten som vill slänga bollen på målskytten=)   kolla , mycket nöje

MATCHEN

Den som vet får gärna avslöja deras spelschema

Tankenöt

Är du också en filisof, besvara följande:
  • *Påståendet under är falskt!
  • *Påståendet över är sant!
Vilket av dom stämmer?
image25

Mange Schmidt

Shit, vilka nödrim och dåligt flyt den mannen kan ha, Kan dock va rätt charmit , lite banbrytande musik.
Dagens låt blir faktiskt Mange Schmidt -Håll käften. Riktigt skön, somrig låt.
Vilket leds av dagens ordspråk: Även en blind höna kan hitta ett korn.
image24

Grattis Joakim, Kim

20 mars 2007 är det idag. Inte vilken dag som helst.
Idag fast år 1600 inledes Linköpings blodbad, dessutom är det Tunisiens nationaldag, så där firas de nog hejvilt.
 
Ha en riktigt riktigt bra 20 mars Jocke, å Kimpa

image23

Vardagspoesi med Skorpan

Skorpan Lejonhjärta har nu sadlat om till riddare och blivit tapper som sin bror Jonathan och ser dödeni vitögat nästan varje dag.

Lars Söderdahl mannen bakom lillebror och Karl Skorpan Lejonhjärta har fallit tillbaka in i Svenssonlivet från glitter å glamour till en hederlig man på posten.  Men kan man klandra honom?, det är en hård bransch, med press från media och mycket droger. Kolla på bara på Britney Spears, lämna innan de är för sent.
Men vi tackar för alla fina roller du spelat, kanske kommer vi se en comeback, där du är morfar i Thörnrosdalen?!
Aktningsfull uppskattning

image22

Astrid Lindgren-koden

Astrid Lindgren, kanske Sveriges mest uppskattade författare. Men visst har även hon gjort tabbar, viktigta tabbar, kanske rent av fatala tabbar med dödlig utgång.Eller är det medvetet..

Bröderna Lejonhjärta
Där hoppar man från värld till värld och tror att de blir bättre. Från verkligheten till Nangiala, sedan efter Kattlas brännskador på Jonathan hoppar dom till Nangilma.
-Detta kanske återspeglas på barn som möjligtvis blir trötta på sin ständiga förkylning och kankse tar klivet till Nangiala. Hold your kids tight

Karlssson på taket
Måste ja?, barn ska inte va på tak. Dessutom kan man inte få en sån tjockis flyga med den lilla proppelen, helt omöjligt! Han är är som en humla, för dum att inte fårstå att han inte ska kunna flyga

Pippi
En rödhårig liten tjej, dock anlag för onska då hennes pappa vart rövare på de sju haven och bestulit och våldtagit för pengar och makt. Dessutom drar hon nytta av den egenskapen hon fått om att va världen starkaste tjej, genom övervåld mot polismakten (kling&klang) Tack och lov brukar hon betala för sig, dock med pengar som rövats från behövande. Vem vet vad för smuggelgods som finns i sockerdrickaträdet. Laglöst samhälle- ANARKIST-PIPPI
Man kan även misstänka Pippi för flertal operationer för djurens rätt, då hon verkar väldigt mån om djurens bästa, Vad de nu är för bra att låta en häst, apa mm bo i sitt hus.

1:a bilden
Sitter i en "blockad-demonstration-ställning"
Rödhårig, syftar till vänsteranhängare
Kramar djur- djurens rättigheter
Sitter i en A-ställning kommenterar inte ens bilden under

image19image20

Något som är lite facinerande är att PIPPI kan delas upp i den grekiska bokstaven Pi, som=3.14(ca)
tar man Pi*Pi (3,14*3,14)=9,86 vad är då detta för tal, Carl Lewis sprang 100m på just 9,86 sek år 1991 25:e augusti. Som det ryktas om i stora drag om doping! Varför är Pippi så stark må ni tro?
De döljer sig även flera olika snuskiga ord i titeln:
Pipp
Lång
Rump
Långstrump (stocking)
går säkert hitta fler anagram gömda i texten

Barn i Bullerbyn
De små klipska små barnen smider små planer för att sedan smyga ut på natten när ingen hör å ingen ser, för att göra deras gud vet vad för illdåd. Sist spelade Pelle Näcken och försökte dräpa små barn med förtollande munspel.

Emil
Vad har du nu gjort för HYSS?! japp alltid ska han ställe till med oreda. Får man fråga vad en liten 7-åring gör med en kniv?

Kajsa Kavat-hjälper mormor
Säljer polka för att hjälpa mormor, hmmm ett annat sätt för att kringå systemet. 16års gräns är det mig veteligen för att stå i kassa, men om man ändå inte hade tänkt att skatta för de inkomster, ja va gör det i ett laglöst samhälle?

Lotta
Vart bodde hon nu igen?,, just de var de inte Bråkmakargatan
Tror faktiskt det var här de sk. block-bråket uppstod mellan West vs East ,Crips vs Blood plus andra förortsproblem. Klart att växer man upp med böckerna blir man såklart pressad i en alltmer stökigt umgänge.
På julafton kan man se henne, ja faktiskt ta en en julgran.

Rasmus på luffen
Frihetsnjutare, kapitalmotståndare.
image21 här ser ni ett dramatiskt tillfångatagande från filmen

Jag tror faktiskt man kan fortsätta hur långt som helst, vad ville Astrid. Frihet, anarki, låt barnen styra samhället? Ja en frågeställning man bör forska vidare i. Möjligtvis finns också någon form av krypterad text i titlarna. hoppas detta var en tankeställare för er. Tänk på vad ni läser/har läst/kommer läsa

Sten Sax eller Påse

Hade jag fått välja en jag måste va i mitt nästa liv,(av dessa substantiv) hade Påsen vart ett självklart val.
Varför??
Påsen är väldigt väldigt överlägset när de handlar om både praktiska ting och i strid.
Påsen bär saxen, och stenen.
Påsen är mycket roligareo ch kan ha flera olika färger att välja mellan
Påsen kan avändas i undsättning, om barn ska förhindras vid spontana kvällsbesök
Strid
Här är redan påsen en vinnare då man lätt och enkelt kan trä den över personens huvud i fråga, och kan här frambringa andnöd.
Innehåller påsen kokain, kan detta enkelt framställa en överdos, som kan medföra symtom som, vilsenhet och i vissa fall smärtsam död.


Då vet ni vad som är bäst, hållbarast i längden
image16

Nytt Rön: Svält och lev längre

Enligt veteskapsmagasinet illustrerad vetenskap har några forskare sedan 1989 låtit två nästintill idenstiska apor( minns ja rätt är de schimpans) växa upp med exakt samma livsvilkor, samma utrymme , samma miljö, samma daliga rutiner. Det som skiljde dem åt, var dosen kallorier per dag. Ena shimpansen fick 900k medan den andra fick ca 450k( vilket är strax under undernärt)

Det visare sig nu att den undernärda schimpanser var avseevärt mycket piggare, bättre päls och mycet mindre rynkig än den med som fick i sig en dos avn900kallorier per dag.
Låt oss se ifall modevärlden återspeglar detta på människan och låter oss leva några decenier extra. Kämpa på med att låta oss kampa med smala ideal. Kanske är nyttigt.?!!?

image13image14

KulturSidorna

Fördommar, något vi alla har, som vi alltid kommer att ha. Jag har en speciell fördom. Snälla påvisa gärna motsatsen eller medge om du befinner dig inom denna ram jag satt upp för dessa männsikor som läser Kultursidorna.

En kultursideläsare är/har:

Generella
Färgat hår; svart eller rött
I offentliga rummet bär en skogsfärgad basket( möjligt på vernissager å bokklubba färgen grå)
om glasögon, runda
Allstarskor
tygväskor med vänstermärket (ex "riv muren")
Alltid dystra, men vill vara glada
Har helgon
utger sig för att vara spontana och kreativa fast är tristare än en osminkad clown med hagelgevär
Äger en batiktröja
image12 (obs kvinnan på bilden har ingenting med exemplet å göra=)

Den otippade
Ovårdat skägg men välodlat
Glasögon (måste)
långt hår
Stter mycket framför datorn
och den självklara svarta T-shirten med en silvevarg på
image11

Som sagt mina fördommar.


Hetsjakt med intryck

Upprymd, nerlagd,intryckt, utsläppt, utmattad och utvikt! så känner jag mig efter dagens bravader. En hetsjakt efter jobb har äntligen, iaf snart gett resultat. Mer om de orkar ja inte gå inte på. Jag gjorde nästan lika mycket intryck på arbetsgivarna idag som den här bilden gjorde på mig:S

image10
Bröstvårta under foten, vad e de för fel, hängiga bröst?!

Selleri vs Sten

Dagens inlägg ska handla om den skillnaden som finns mellan Sten och Selleri. Trots sin begynnelsebokstav finns det faktisk vesäntliga skillnader som utgör dem till att va, leva och se annoruluna ut.

Sten
Den direkta tanken som kommer upp till hjärnans nervsystem är just den sten som finns ute i naturen, som Granit och gnejs. Men sten kan också vara mycket annat som mansnamnet Sten, för att ta som exempel Sten Sture den store. Andra stenar är de spelpljäser i brädspelet GO som kallas just sten. För att inte tala om njursten eller det brittiska gevär som också kallas sten.
Alla dessa har samma namn dvs Sten men figurerar sig olika i dess skepnader och uppfyller olika funktioner, men ingen nää ingen har formen av en selleri.

Selleri
Vad som nu gälller Selleri, eller som den heter på latin, (Apium graveolens) är en flockblommig växt som används som grönsak. Selleri hjälpa till med att sänka blodtrycket och kolesterolnivåerna. Dessutom är selleri är rik på flera vitaminer, mineraler och antioxidantia.

Selleri är en utmärkt källa till:

  • C-vitamin.
  • Fibrer.
  • A-vitamin.
  • K-vitamin.
  • Folat.
  • Kalium.
  • Mangan.

Dvs allt som en sten inte innehåller!
Här ser ni klar och tydligt skillnaden!
image8 (SELLERI)     image9 (STEN)


TusenFåring

Jag har nu fått ångan uppe för mitt nya friska liv, utan alkohol och snabbmat. Dessutom har jag börjat gå dryga timmen på mornarna, detta för att få en dos frisk luft ,men också uppleva dagen då resten ligger och sover. För tro de eller ej, lever en värld som samtliga morgontrötta missar.
För att ta som exempel, såg jag en väldigt märklig figur ida. och det är vad detta inlägg kommer att handla om.
En ny revolutionerande art, mig veterligen, stog mitt framför mina ögon. Eller snabb som den var på den något smälltande isen, skrittade den iväg snabbt som en avlöning, när jag fick syn på den. Den näst intill 8-meter långa varelse fick mig att verkligen tappa andan när den upptäckte mig. Med dess 1000 ben och muskulösa långa kropp skulle den utan tvekan övermanna vilken tungviktsbrottare som helst. Men vad jag fått vetskap om nu, är den helt ofarlig för människan om man undviker ögonkontakt. Denna varesle jag valt att döpa Tusenfåring, är ett däggdjur som lever sitt stilla främst under vattenytan men då och då uppträder ovanför vid tidpunkter som är för människan obekväm. Till föda äter den av vad växtriket har att erbjuda, samt mindre fisk, då den saknar välutvecklade avbitartänder. I försvar använder sig Tusenfåringen sin kropp som en anaconda elelr boa, och kramar ihjäl sitt byte/hot. Men är i all mening barmhärtig och stillsam varelse.
Jag vädjar nu till en insamling för att söka efter en hona åt denna skapelse av gud, låt släktet leva vidare. I sägnen låter den berätta att tusenfåringen kan bli upp till 155år , denna jag upptäckte i Karlstads älv var runt 140 med tanke på årsbullarna den får. En vild höftning från min sida. Men snälla snälla HJÄLP till att samla in så arten kan leva vidare!
Lägg era bidrag i kommentarslistan.
 
                                                14 mars 2007  kl 07:45  Karlstad
image7

Va ute i god tid

På min händelserika resa till min hemstad Stockholm, fick man se och uppleva en hel del. Staden hade just erbjudit en en scen av 4 springande små maskerade ligister som sprang ifrån en civilpolisbil, tydligen hade någon kastat sten i glashus, eller mot glashus. Detta efter en helt harmlös ickevålds-demonstration på exklusivfa stureplan. Nåväl efter denna traumatiska upplevelse ser jag bara ett stenkast (haha jättekul) ifrån en midsommarstång iklädd i en bil. Mao en bild med en midsommarstång i bagaeluckan, i början på Mars?! Att planera sina tradidionsenliga seder etc, säkerligen ut till somriga och något schtekiga Sandhamn,är inte fel. Men så här års är lite av en överdrift. Nu är de så eftersom jag studerar i en stad där jag får möta hela Sveriges olika kulturer måste jag säga att det finns ett visst förutsett hat, eller agg mot stockholmare. Till och med Göteborgare vågar utrycka sin avundsjuka till oss, i Sibyllakiosken då man kan höra med en grov göteborska ibland: "en Korv m mos och en stockholmare" vilket kan eller ska härledas till den mjölkchockladdryck  som heter just Pucko.
Är det ett pucko som sitter i bilen eller är det bara en väldigt stressad företagare som försöker så gott han kan att hinna med familj och vänner.
Låt denna man iaf ha en riktig trevlig midsommar, med mycket sill och nubbe med fest sång och dans. Låt oss också hoppas på att mannen i bilen är importerad från gbg, och bara var på ett besök på ett gidiget binderi som bara finns i huvudstaden som har fullt upp ända fram till midsommar. Kan nog skymta en blåvitt-skjorta på föraren. Ett märklig och lustigt beteende iaf.=)
Självklart har jag bildbevis för dem som tror jag hycklar om detta.

image6


Mitt liv som Kentaur

Detta återspeglar sig faktiskt i den dröm jag hade för någon månad sedan. Där jag kallsvettig vaknade upp i min säng efter en mycket märklig dröm. Där i min dröm som i in värld var som en värklighet.
Hur som helst, hur skulle din värld se ut om du var en Kentaur? Ganska jobbig va?,  Där i min värld  sprang jag runt och försökte gömma min bakdel. Men hur?!  en långa kappa kanske, detta var inte de enda problemet, hur skulle jag ta mig till skolan på bussen, vad skulle grabbarna säga på jobbet. Kanske var de mitt öde, men ja försökte på något sätt se de positiva delarna. Exempelvis kan ja ju utmana Baryard, då jag ser det till min fördel att inte styra någon annan än mig själv. Kanske hade jag kunnat vart en en bra hjälp på traven när folk ska för första gången lära sig rida. Eller en trevlig dagisattraktion, dock har cirkusbranchen aldrig åtdragit mitt intresse, då jag har vissa pälsallergier.
Se alltid livet på ljusa sidan, men jag kan inte se resten av mitt verkliga liv som denna skapelse, Kentaur, då ja tror de negativa delarna väger över. Men som mitt förra inlägg är att vi ska va öppna för förändringar i samhället, kanske är det meningen. Ge mig en pilbåge så ska jag ge livet som Kentaur ett försök, jag är trots allt född i tecknet Skytt.
Men det finns ju lite andra mer intressanta kombinationer.
ex
Älgaur
Kattraour
Dingour
Örnaour
Ormaour
              image5

Låt dig inte begränsas

Pubertala Anala

Mycket ska man få höra innan öronen trillar av. Vi är verkligen omringad av konstiga saker nuförtiden, allt från oprovocerat våld (DFG) till Skeppets Blogg som egentligen handlar om hans svåra månader som foster, som nu avspeglar sig i text. Dessutom läser man mycket sjuka saker i tidingen samt alla communities med alla videoklipp vi omsvärmas av. Härromveckan läste jag faktiskt om en snubbe som helt seriöst skulle sälja sitt liv för 40 000 spänn aftonbladet. Nästan lika sjukt som amerikanska stämningsansökningar. Vi i denna generation tvingas nästan på allt konstigt vi ser, vilket kommer leda till ännu värre och roligare utfall i framtiden. Vart de leder vill ja inte veta, humorn kommer säkert bli allt mer befängd. Liksom utseendet och våra sexvanor. Allt ändras och åldrarna för debut och droger blir allt yngre vilket också kommer ändra våran framtid något, men kanske ska man låta naturen ha sin gång.Se bara vad som hänt med den fine unge Harry Potter som viker ut sig. Eller Britney som rakar av sig håret.  Jag vill inte sitta och klaga på hur de ser ut, låt oss ta livet med en klackspark ändå. Trender, stilar, traditioner kommer att ändras. De kan inte alltid vara som de vart förr.
image3 image4

Låt bli

låt min snö vara

image2
Det har nu kommit till min kännedom att denna vattenbaserade substans som vi valt att kalla snö,kommer inom ett sekel vara ett minne blott. Forskare och doktorer har du enväldigt förenats med den grundande slutsatsen att i vår moderna tid inte kommer finnas utrymme för någon snö. Vissa inkompetenta nyexaminerade astronomer / biologer menar att detta skulle bero på jordens naturliga gång runt solen, då de menar att ibland kommer vi till en tidsom kallas istid, ibland blir det varmare på¨ jorden, ett ofrånkommligt tillstånd människan inte kan påverka...Ja jag vet, jag skrattade mig själv till sömns. Visst låter det befängt. Men håll i er, nu ska ni få höra något som får er att trilla av den rulande datastol ni sitter i, och det kommer inte bero på ditt nybonade golv eller pga avkommorna från den exotiska hemsidan du just besökte,nej!! Nu är de en grupp samlade människor, dock än så länge liten grupp(låt oss fösöka få den liten) som påstår att detta skule beropå oss,och de företag som nu finns runt om i vårt samhälle. Att de som får oss att driva framåt, detta naturliga grundämne skulle vara skadligt för oss och vår existens kan bara beskrivas som korkat, och ogenomtänkt. De menar alltså att julen kommer försvinna om företagen som tillverkar våra paket och julgranskulor upphör.de menar att våra ungar för sluta och i våra skidbackar, för att företagen är tvungna att sluta tillverka de pulkor,skidor med mera. För om de skulle fortsätta med produktionen skulle snön försvinna, omöjlig ekvation. ett sk. moment 22.
Detta är såklart inte vad snöbristproblemet handlar om. Då en en normalt påläst medborgare kan förstå rör de sig om kurser,marknad och efterfråga. I slutet av förra året dvs 2006 kunde vi läsa om Sälens varslade personal, Pang-priser till Alperna. Plundringen har alltså börjat. Snö har du blivit attraktivt främst av soltanier i mellanöster men även oljeshejkar från jordens alla hetaste hörn. Man har redan märkt en ökad försäljning på de offentliga aktionerna så som E.bay och Tradera, men nu även har flera snörelaterade företag blivit attraktiva börsobjekt. Vi ser en stark uppgång och en skrämmande framtid om nu jättar fortsätter att köpa sig frihet. Det forskare och proffesorer utspår är att vanliga individer som du och jag börjar med egen svartförsäljning av snö. Kommer det övertaget vara lönt att ha en taxerad inkomst nu? kommer Sverige och många många andra länder överlevakommer vi få en starkt stagnierande BNP? Liksom katastrofen Kathrina i new Orleans ch Tsunamin i Asien kommer det alltid finnas parasiter som lever på andras fall. Jag vädjar till alla, låt inte snön bli ett kommersiellt försörjningsobjekt. låt dina barn leka i snö, låt dina barn få uppleva "a white X-mas". Låt inte snön plundras, låt snön få behålla sin dignetet, och inte va på billiga bilder runt om i internets smutsiga rum, som någon kopplerihandel.

Låt min snö vara!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0